Обяви по райони
Handmade by Petya
 


  Скъпи родители,

  Всички знаем колко бързо умаляват детските дрехи и обувки, колко време са интересни играчките на децата ни и колко малко всъщност се ползват бебешките кошчета, шезлонги, кошари и колички. И още безброй други стоки и аксесоари свързани с растежа на нашите деца, които бързо излизат от необходимост, но за сметка на това са много скъпи и сме отделили за тяхната покупка значителна част от семейния бюджет.

  За това създадохме DetskiOkazion.com като онлайн платформа, която да е в помощ и услуга на родителите, за свободно публикуване на обяви за продажба, покупка, размяна и подаряване на детски и бебешки стоки.

  Регистрацията в сайта е безплатна, като задължителни елементи са само потребителско име, парола и електронна поща, която остава скрита за останалите потребители. На имейла, който сте посочили при регистрацията си, Вие ще получавате запитванията, които се изпращат чрез формата за лично съобщение.

  Контактът се осъществява директно към подателя на обявата, като всеки автор на обява може да избира кои свои лични данни (например име, телефон, адрес) да публикува и да бъдат видими за останалите потребители.

  Разчитаме на Вашата добросъвестност при публикуване на обяви, като посочвате коректно недостатъци и дефекти на стоката ако има такива. Силно препоръчително е публикуване на снимки на предметите.

  Не забравяйте и екологичния ефект, който може да осъществите чрез ползването на онлайн детският оказион. Чрез повторната употреба на детски и бебешки стоки, намалявате образуването на отпадъци, в които биха се превърнали стоките, от които вече не се нуждаете, а също така се пести от ресурси за производството на нови стоки. По този начин заедно ще осигурим по-чиста околна среда, важна за бъдещето на нашите деца.Изпрати на приятел   Разпечатай   [Назад] [Начало] [Горе]


 

 Потребител 
 Парола         
Регистрация  Забравена парола
 
Случайно предложение...
Скрин
Скрин

Цена: 100 лв.
Полезни връзки
 
© 2010 - 2022, Детски оказион ® - употребявани детски и бебешки стоки, За идеята и правилата на кратко,